Besøk av fremtidens vedlikeholdsledere

Fredag 25. april fikk Karsten Moholt AS besøk av 80 studenter fra sivilingeniørstudiet Energi og Miljø på Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim.

- Å få besøk av studenter fra NTNU har blitt en årlig tradisjon for Karsten Moholt og vi setter stor pris på å få besøk, sier Tommy Glesnes, direktør for tilstandskontoll i Karsten Moholt.  Det er svært viktig for oss å få vise fram bedriften til fremtidens vedlikeholdsledere. Forhåpentligvis vil noen av dem arbeide hos oss og andre sammen med oss, sier Glesnes.

Glesnes var også en av foredragsholderne for studentene som fikk en innføring i tilstandskontroll, engineering, truck og pumper, transformatorer, bedriften som helhet og tur i verkstedene våre.

- Dette var veldig kjekt, sier Fredrik Williksen, student ved NTNU. – Vi har besøkt forskjellige bedrifter og fordelen med å være hos Karsten Moholt er at vi får muligheten til å se og ta på maskiner og deler vi kanskje kommer til å arbeide med senere. – Det blir noe helt annet enn å lære om det på skolen, sier Williksen.

ntnu.jpg

Her er NTNU studentene sammen med ledelsen i Karsten Moholt.

Vi tar gjerne i mot studenter fra relevante studieretninger. 

For mer informasjon kontakt vår markedsavdeling på e-post: gima@kmoas.no